Θέλετε να κάνετε μόνωση ή κάποια άλλη ειδική εφαρμογή;

Ρωτήστε μας!

Τεχνική Μονωτική

Η εταιρία Τεχνική Μονωτική με την πολύχρονη παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον τομέα της στεγανοποίησης, θερμομόνωσης, δαπέδων, προστασίας και επισκευής των κατασκευών.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της γκάμας των συστημάτων που διαθέτουμε για την καλύτερη κάλυψη εφαρμογών και των απαιτήσεων των κατασκευών.

Εγγύηση σε αυτόν τον σκοπό αποτελούν οι εξελιγμένες τεχνολογίες και τα λοιπά καινοτόμα συστήματα που αναπτύσσουμε, τα σύγχρονα μηχανήματα καθώς και τα πιστοποιημένα συνεργεία εφαρμογής που διαθέτουμε.

Μέσα από ένα συνεχή διαδραστικό δίαυλο επικοινωνίας που έχουμε με τους μηχανικούς των έργων και τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής μονωτικών υλικών, βρισκόμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε και να εκτελούμε δύσκολα έργα απαιτήσεων.

Τεχνική Μονωτική

Οι αξίες μας

Από την έναρξη της λειτουργίας της η Τεχνική Μονωτική εφαρμόζει πιστά και σταθερά μια φιλοσοφία όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον πελάτη.

Με την εμπειρία μας και την τεχνική κατάρτιση που διαθέτουμε, χρησιμοποιώντας τα πλέον αξιόπιστα υλικά, σας προσφέρουμε την ιδανική λύση για την περίπτωσή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας και το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

  ΟΝΟΜΑ *

  ΕΠΩΝΥΜΟ *

  EMAIL *

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  ΘΕΜΑ

  ΜΗΝΥΜΑ